Bussumerstraat 30, Hilversum
035 588 15 85
contact@apieapie.nl

AFASkoppeling laten maken?

Experts in webkoppelingen

ApieApie is gespecialiseerd in het maken van AFAS koppelingen. AFAS is een populair Nederlands ERP-pakket dat gebruikt wordt door meer dan 11.000 bedrijven. Omdat het pakket zo uitgebreid is, kan AFAS gekoppeld worden aan andere systemen. ApieApie heeft de kennis en expertise in huis om jouw AFAS koppeling te maken. Zodat alle gegevens altijd up-to-date zijn!

development ApieApie

Get- en Update Connectoren

Met de connectoren van AFAS halen we data op en schrijven deze weer terug. De middleware van ApieApie zorgt ervoor dat we AFAS makkelijk kunnen koppelen aan andere applicaties.

Maatwerk

ApieApie is sterk in maatwerk, in nauw overleg bespreken we welke gegevens we overhalen en welke bewerkingen we uitvoeren. Daarbij denken we ook aan uitzonderingen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld bij het synchroniseren van klanten, maar de klant heeft de bedrijfsnaam in de webshop net anders gespeld? Is het gewenst om telefoonnummers om te zetten naar een ander formaat, zodat deze geschikt zijn voor de voip-telefoon? Wat gebeurd is als een CRM even onbereikbaar is i.v.m. onderhoud? Zijn sommige wijzigingen zo belangrijk dat we hiervoor een sms of een e-mail moeten sturen? Dit zijn relevante vragen, omdat wij willen dat processen zo optimaal mogelijk maken.

Veiligheid en continuïteit

Onze developers werken volgens standaarden. Regelmatig doen we code reviews, om menselijke programmeerfouten te voorkomen. Dit doen we omdat het voor ons belangrijk is dat een AFAS koppeling 100% veilig is en blijft werken onder alle omstandigheden.

Wij programmeren in PHP, dit is een open source taal. Hierdoor is onze software toegankelijk en er zijn geen licenties. Ook kan een andere developer makkelijk de software in beheer nemen.

Waar koppelen we mee?

Met haast alle applicaties kunnen we een koppeling maken. Doordat wij standaarden gebruiken zijn we in staat om veilig uw gegevens over te halen en te bewerken.

Wij kunnen gegevens synchroniseren, bewerken, maar we ontwikkelen ook grafische dashboards, zodat gegevens mooi getoond worden op bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Ook is bijvoorbeeld een koppeling mogelijk met de Kamer van Koophandel, zodat je zeker weet met wie je zaken doet. Graag denken we met je mee om je bedrijfsprocessen nog beter te stroomlijnen!

Datamigratie

ApieApie heeft uitgebreide ervaring met datamigraties. We werken samen met AFAS specialisten zodat we succesvol gegevens kunnen migreren. Door middleware slim in te zetten kunnen we zeer grote hoeveelheden data verwerken zonder dat we systemen overbelasten. Ook kunnen we waar nodig data opschonen en slimme bewerking uitvoeren op de data.

Hosting

ApieApie host niet zelf. De koppeling die we maken kan staan bij een hosting provider naar keuze. Dit heeft als voordeel dat je alle vrijheid hebt bij de keuze. Natuurlijk kunnen we wel een aantal goede partijen adviseren.

STKKR / AFAS

ApieApie heeft veel ervaring opgedaan met de realisatie van AFAS koppelingen. Zo zijn wij de makers (voorheen werkten wij onder de naam Lajos.nl) van de applicatie STKKR. Deze applicatie maakt het mogelijk om AFAS taken te automatiseren zonder dat hiervoor geprogrammeerd hoeft te worden. STKKR wordt door meer dan 500 organisaties gebruikt. Dagelijks verwerkt deze applicatie miljoenen velden met gegevens. Veel koppelingen zijn met STKKR te realiseren, zonder dat hiervoor geprogrammeerd hoeft te worden! Lees hier meer over STKKR.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij bespreken graag de mogelijkheden om AFAS te koppelen. Eén van onze consultants zal je wensen inventariseren en een vrijblijvend voorstel maken.

Bel ons direct op: 035 – 588 15 85 of stuur een e-mail naar contact@apieapie.nl.