Bussumerstraat 30, Hilversum
035 588 15 85
contact@apieapie.nl

Voorbeelden van populaire koppelingen

Experts in webkoppelingen

Door het slim inzetten van software koppelingen kunnen organisaties grote besparingen realiseren en kan ‘vervelend’ werk worden geautomatiseerd. We hebben hieronder een aantal koppelingen onder elkaar gezet, die we vaak tegenkomen.

Koppeling met website

Veel organisaties gebruiken een CMS zoals WordPress of Drupal voor hun website of hebben een zelf ontwikkelde website. Deze websites zijn uitstekend te koppelen aan een ERP-systeem zoals b.v. AFAS of ieder willekeurig ander software pakket. Zo hoeven b.v. vacatures dan maar op één plek te worden te worden beheerd en kunnen sollicitaties vanuit de website direct in het ERP-systeem terechtkomen.

iDeal-koppeling

Klanten betalen sneller wanneer zij gebruik kunnen maken van een iDeal-koppeling. Niet alle administratieve systemen beschikken over deze functionaliteit. Door een slimme koppeling te maken, voegen we een betaallink toe aan een factuur.

Gebruikers synchroniseren

Het is vervelend wanneer je in verschillende applicaties dezelfde gebruikers moet aanmaken en bijhouden. Met een koppeling ben je in staat om op één plek dit te beheren. (bijvoorbeeld het ERP-systeem) Ook wordt hiermee voorkomen dat je medewerkers die uit dienst zijn toch nog toegang hebben tot een systeem.

Mailchimp koppeling

Vrijwel ieder bedrijf stuurt regelmatig een nieuwsbrief uit. De nieuwsbriefabonnees wil je eigenlijk kunnen beheren in je CRM en niet in MailChimp. MaiChimp, maar ook andere maildiensten, bieden uitstekende opties om een koppeling te maken. Met een maatwerk koppeling kun je onder andere:

  • Relaties in je CRM nieuwsbriefabonnee aanmaken en die automatisch naar MailChimp sturen.
  • Opt-outs worden automatisch opgehaald en verwerkt in je CRM.
  • Je nieuwsbriefleden in je CRM beheren.
  • Nieuwsbrief content in je CRM-maken.

Mobiele dashboard app

Het is fijn om altijd en direct inzicht te hebben in de status van je bedrijf. ApieApie kan voor u een app realiseren waarin we de belangrijkste KPI’s op een grafisch aantrekkelijke manier tonen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Winst en verlies per maand
  • Maandomzet vergelijken met vorig jaar
  • Geplande uren
  • Aantal nieuwe klanten

Migraties

Bedrijven hebben er gelukkig niet vaak mee te maken, maar soms is het onvermijdelijk om over te stappen op een nieuw systeem. Om veel handmatig werk te voorkomen, kunnen wij slimme koppelingen maken die data records overhalen naar het nieuwe systeem. Als we een koppeling hebben gemaakt, dan maakt het niet uit of het om 100 records gaat of 10.000.000 records.
Een groot voordeel van een geautomatiseerde koppeling is dat data foutloos wordt overgezet.